ONZE STOOMBADEN

privé en publiek

 

De kracht van de vochtige warmte... Het vochtig en warm procédé van het Romeinse stoombad is oeroud. Onze voorouders zorgden al voor hun gezondheid in de "stenen zweetbaden". Weldadige warmte, met rondom een zijdezachte, fijne damp. Deze damp ontspant, masseert lichaam en ziel. Maar alleen als na het stomen de koude douche volgt. Alleen zo kunnen de bloedvaten die door de damp wijder geworden zijn, zich weer vernauwen. Een beetje gymnastiek die goed is voor de huid, de bloedvaten en de doorbloeding van het hele lichaam. Geen wonder dat de combinatie van dat alles ook voor een goed humeur zorgt.

We kunnen U op 3 verschillende manieren een stoomcabine realiseren.
Voor privé-gebruik in een badkamer of een fitnessruimte. Hiervoor hebben wij kleine stoom-douchecabines die voor één of twee personen geschikt zijn en perfect passen in iedere badkamer of als bijkomend element in een privé fitnessruimte. Iedere cabine is een hoogwaardig Romeins stoombad voor in combinatie met een volwaardige douche-inrichting voor het koude stortbad erna of de dagelijkse douche. Fantastisch design en dat met een minimum aan benodigde ruimte.

Modulaire cabines voor particuliere en openbare toepassingen in acryl. Het klassieke stoombad met ergonomisch gevormde zitjes. Het gladde acryl oppervlak zonder naden draagt bij tot het comfort op gebied van onderhoud van deze cabines. Deze cabine zijn beschikbaar vanaf 3 tot 12 personen.

Stoombad cabines in lux-elements en afgewerkt met mozaiëk steentjes of een andere bezetting. Deze cabines worden op maat gemaakt en bestaan uit elementen met een waterdichte bezetting, waarna ze naar smaak van de klant bv.afgewerkt worden met glas- of marmermozaïek. Ze zijn een weerspiegeling van de luxe en pracht van de Romeinse stoombaden van weleer. In een technische ruimte wordt de stoomgenerator gemonteerd die naar keuze kan uitgerust worden met een bediening op het toestel of een mooi design paneel geplaatst aan de buitenkant van de cabine.

Vraag hier meer info

Privacy | Cookies | Voorwaarden | Disclaimer